AXELERA

Programa adreçat a identificar les empreses amb major potencial de creixement per tal d’ajudar-les en la seva expansió i convertir-les en referents

El programa Axelera de Barcelona Activa busca seleccionar 30 empreses amb alt potencial de creixement de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i acompanyar-les en la definició dels seus plans de creixement i la seva implantació. Per fer-ho, posa a disposició de les empreses seleccionades 100 hores de consultoria experta per part de professionals i experts d'everis i IMAGINE.

Els consultors involucrats en el programa seran els encarregats d’analitzar el potencial de les empreses inscrites i seleccionar aquelles que millor puguin aprofitar-lo.

Pots inscriure't al programa fent clic aquí.

Més informació

Per a més informació contacteu amb: programes.empresarials@barcelonactiva.cat.

Imparteixen

Everis
Imagine

Col·laboradors

BStartup
Catalan Water Partnership
Cluster Moto
Cluster audiovisual de Catalunya
Cluster Mav
 

 

"Aquest programa està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Operació 1: Millora del teixit econòmic empresarial de la ciutat i Actuació FEDER 1.1 Programes d’acompanyament per a la millora de la competitivitat empresarials”