AXELERA

Programa adreçat a identificar les empreses amb major potencial de creixement per tal d’ajudar-les en la seva expansió i convertir-les en referents

El programa Axelera de Barcelona Activa busca seleccionar 30 empreses amb alt potencial de creixement de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i acompanyar-les en la definició dels seus plans de creixement i la seva implantació. Per fer-ho, posa a disposició de les empreses seleccionades 100 hores de consultoria experta per part de professionals i experts d'everis i IMAGINE.

Els consultors involucrats en el programa seran els encarregats d’analitzar el potencial de les empreses inscrites i seleccionar aquelles que millor puguin aprofitar-lo.

Pots inscriure't al programa fent clic aquí.

Més informació

Per a més informació contacteu amb: programes.empresarials@barcelonactiva.cat.

"Aquest programa està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Operació 1: Millora del teixit econòmìc empresarial de la ciutat i Actuació FEDER 1.1 Programes d’acompanyament per a la millora de la competitivitat empresarials”