BARCELONA MENTORING PROGRAM

 

Programa d'acompanyament a un grup reduït d'empresaris/es per part d'alts/es directius/ves i executius/ves referents en el seu sector i amb trajectòria reconeguda.

Seguint la metodologia del Venture Mentoring Service del MIT, les empreses seleccionades seran assessorats per mentors, alts/es directius/ves i empresaris/es referents en el seu sector.

El programa té com objectiu afavorir la consolidació i el creixement empresarial de les empreses de la ciutat a través de l'aportació voluntària d'assessorament i orientació per part del grup de mentors i mentores durant 8 mesos.

Al llarg del programa es realitzaran 6 reunions on cada empresari/a es reunirà amb 3 mentors i mentores per intercanviar inquietuds i reptes, en temàtiques estratègiques com vendes, internacionalització, organització interna, etc.

La finalitat del programa és incrementar i reforçar el teixit empresarial i fomenta l'acceleració de noves empreses de la ciutat que generin nous llocs de treball.

Des de 2015 i en les cinc darreres edicions han participat 130 empreses i 67 mentors i  mentores.

6ena edició en procés de captació de candidatures: octubre 2018-juny 2019, per a més informació contacta amb Isabel Montals

Altres programes de mentoring:

Women mentoring program en el marc de l'Escola de Dones

Mentoring per a empreses incubades en els espais de Barcelona Activa

Informació d'interés
Informació d'interés