Em convé patentar el meu prototip? (NOVA) - Aula Virtual

Descripció
En aquesta càpsula aclarirem aquestes preguntes i els dubtes de les empreses i persones emprenedores en aquest camp, donant una visió pragmàtica i alhora estratègica de les eines de protecció de la propietat industrial. Aclarir conceptes i resoldre els principals dubtes referents a la protecció industrial d'invencions o prototips. Conceptes, eines i recolzament per a entendre les opcions de protecció de prototips o productes.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 1:30 hores
Orientat a:

Empreses o persones emprenedores amb prototips.

Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Objectius:

Aclarir conceptes i resoldre els principals dubtes referents la protecció industrial d'invencions o prototips. S'ofereiran eines i recolzament per a entendre les opcions de protecció de prototips o productes.

Temari Complert:

- Condicions de les patents i models d'utilitat

- Principals beneficis i costos de patentar/registrar un model d'utilitat

- Alternatives per a protegir productes/idees

- Casos pràctics i exemples

- Eines i recursos disponibles per a empreses i persones emprenedores per a buscar més informació i fer consultes

Conducció
Aurora Morales Fernandez

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Aula virtual
maig 12, 2021
12:00 - 13:30
Català
-
Obertura de la inscripció 27/04/2021 a les 00:00h.

Més informació

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.
Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.