Coneix les claus del programa Reimaginem en 30 minuts

Descripció
Conèixer la nova edició del programa Reimaginem. Transformar, testejar. Descobreix què pot aportar aquest programa al teu projecte i resol dubtes.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 0:30 hores
Orientat a:

Empreses i entitats amb pràctiques i valors de l'ESS o que estiguin en procés d'incorporar-los i que vulguin tenir un impacte positiu ambiental, social i de bon govern.

Contingut

Des del programa Reimaginem, ajudem a transformar i fomentar la resiliència d'empreses i entitats d'impacte, afrontant contextos d¿oportunitat i canvi des de la innovació, l'estratègia i el prototipatge. Voleu formar part de la nova edició?

Al Reimaginem, acompanyem des de l'acció, transformant l'entorn i les pràctiques diàries, compartint experiències, identificant oportunitats i repensant juntes les organitzacions.

Treballem des de la identificació dels reptes fins a la generació i desenvolupament de solucions en quatre àmbits: Disseny de productes i serveis; Organització interna; Comercialització; i Digitalització.

Fent servir metodologies del disseny per a generar idees fora de les convencionals i habituals, el programa es basa en un itinerari adaptat a cada organització i centrat en la pràctica.

En aquest webinar, us explicarem al detall el programa, l¿experiència de participants de la primera edició, què heu de fer per a formar-ne part i com us pot ajudar.

També podeu apuntar-vos a una sessió presencial el proper 17 de juny que girarà entorn el prototipatge i en la que s'explicarà el programa.

Per a més informació, consulteu el web www.barcelonactiva.cat/camidelasolidesa o contacteu innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat o truqueu al 933 20 34 04.

Us esperem a la sessió informativa!

Conducció
Tandem Social, sccl

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Aula virtual
juny 10, 2022
09:30 - 10:00
Català
-
Inscripció tancada.
Aula virtual
juny 22, 2022
16:00 - 16:30
Català
-
Inscripció tancada.