Com adquirir una empresa en funcionament

Descripció

Reemprendre una empresa suposa prendre el relleu dels amos d'un negoci en funcionament per a garantir-ne la continuïtat. Vull reemprendre: què, com i on?

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

Activitat gratuïta

Durada:
Monosessió: 1 sessió de 2 hores
Orientat a:
Persones emprenedorores que vulguin reemprendre a través de Barcelona Activa
Contingut
En aquesta sessió, la persona emprenedora que vulgui adquirir una empresa en funcionament amb l'assessorament de Barcelona Activa coneixerà les variables que ha de tenir presents a l'hora de valorar aquesta forma d'emprendre.

El servei Reempresa - Reemprenedor es materialitza en un coaching per al reemprenedor, persona física o societat i comprèn les següents característiques:
1. Suport per a la realiltzació del Projecte de Reemprenedurisme
2. Recerca de negoci per reemprendre
3. Diagnòstic empresarial de la empresa objecte de compra
4. Avaluació financera
5. Elaboració de les carta dintencions
6. Acompanyament i recolzament en la recerca de finançament
7. Optimització financera, jurídica, social i fiscal de la Reempresa
8. Acompanyament en el procés de cessió fins l'estabilitat de la Reempresa

La informació recollida de cada reemprenedor estarà compresa per dades economico-financeres, experiència professional i altres indicadors que facilitarán l'anàlisi del seu entorn i que garantitzin una reempresa exitosa.
Conducció
Vicent Baena

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
feb. 12, 2020
09:30 - 11:30
Oficina d'Atenció a les Empreses
Carrer Roc Boronat, 117 - 127,
BARCELONA, 08018
-
-
Inscripció tancada.
març 16, 2020
09:30 - 11:30
Oficina d'Atenció a les Empreses
Carrer Roc Boronat, 117 - 127,
BARCELONA, 08018
-
-
Obertura de la inscripció 01/03/2020 a les 00:00h.

Més informació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.
Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

La realització de les activitats està condicionada a la inscripció d'un mínim d'alumnes. En cas de cancel·lació s'avisarà a les persones inscrites.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.