Informa't de les convocatòries de subvencions de proximitat i Economia Social i Solidària 2019

Descripció
Sessió informativa per a conèixer les modalitats i els requisits per a presentar-te a les convocatòries de subvencions Impulsem el què fas i Per a la promoció i el reforç de l'Economia Social i Solidària 2019. Després de la sessió informativa podràs sol·licitar assessorament personalitzat sobre el teu projecte i el seu encaix en les dues convocatòries.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 1 hores
Orientat a:

totes aquelles persones físiques o jurídiques (entitats, associacions, empreses o emprenedors i emprenedores...) que necessitin formació i acompanyament en el procés de concurrència a aquest tipus de convocatòries de subvencions.

Conducció
Equip tècnic de Desenvolupament de Proximitat

Calendari

No hi ha sessions disponibles.

Més informació

ALTRES SESSIONS I SERVEIS DISPONIBLES:

- Demana el Servei d'assessorament per a la presentació de projectes a les dues convocatòries, enviant un missatge a proximitat@barcelonactiva.cat, especificant les teves dades de contacte i el motiu de la demanda amb el màxim nivell de detall possible.

25 d'abril de 2019 - Sessió informativa nova modalitat "MODELS AGROALIMENTARIS SOSTENIBLES" al Mercat de Santa Caterina:  https://empreses.barcelonactiva.cat/ca_ES/web/es/detall-formacio?id=902207

PREVISIÓ DE PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE PROJECTES (encara pot estar sotmès a canvis): del 29 d'Abril al 29 de Maig de 2019.