Trobar clientela als mercats internacionals

Descripció
La internacionalització empresarial és un procés imparable i que cal conèixer amb detall per aprofitar les diferents oportunitats de negoci que es plantegen i generar vendes i negoci per a la nostra empresa. En aquesta càpsula informativa trobaràs les diferents opcions i alternatives per trobar clientela potencial al mercat internacional.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 2 hores
Orientat a:
Els destinataris de la sessió són totes aquelles empreses i emprenedors/es interessats en realitzar activitat internacional i potenciar l'acció comercial als mercats internacionals.
Contingut

Objectius generals de l'activitat:
L'objectiu de la càpsula és  analitzar com podem aconseguir i seleccionar clientela als mercats internacionals.

Objectius específics de l'activitat:

Aquesta càpsula té per objectiu comentar diferents alternatives existents al mercat per a la localització de potencial clientela per a la nostra empresa en base a la tipologia d'activitat, sector i mercat escollit.

Temari complert:
Tipologia de clientela internacional.
Alternatives per localitzar clientela.
Proveïdors/res d'informació.
Risc comercial.
Recomanacions i estratègies.

Conducció
Marc Prat

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Places
Inscripció
oct. 11, 2019
09:30 - 11:30
Oficina d'Atenció a les Empreses
Roc Boronat, 117
Barcelona, 08018
-
Inscripció tancada.

Més informació

Es imprescindible que traigas tu DNI o NIE vigente (o en su defecto el resguardo de renovación). En caso de que lleves un NIE en papel, deberá adjuntar también el pasaporte o el documento de identidad del país de origen.

Para garantizar el rigor y la calidad formativa, no se permitirá la entrada en el aula una vez pasados 15 minutos del inicio de la actividad.

En caso de que no puedas asistir a la actividad, es necesario que te des de baja con 12 horas de antelación entrando en el apartado ACTIVIDADES de tu Espacio Personal, al que puedes acceder pinchando aquí. De esta manera otra persona podría aprovechar tu plaza.

Estas actividades se realizan en catalán, excepto en casos particulares y a menos que la mayoría de las personas asistentes soliciten que se hagan en castellano.