Ajuts per a a la internacionalitzacó: d'emprenedor/a a empresa internacional

Descripció
Existeixen diferents alternatives i programes d'administracions públiques per ajudar a finançar l'activitat de promoció internacional a les empreses. En aquesta activitat es farà una visió global de totes elles.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 2 hores
Orientat a:
Els destinataris de la sessió són totes aquelles empreses i emprenedors interessats en realitzar activitat internacional i conèixer alternatives de finançament públic disponibles per realitzar promoció internacional.
Contingut

Objectius generals de l'activitat:
L'objectiu de la càpsula és  presentar algunes ajudes de les administracions públiques per finançar l'activitat internacional de les empreses.

Objectius específics de l'activitat:

Aquesta càpsula té per objectiu comentar algunes ajudes a l'abast de les empreses per finançar l'activitat internacional. Es comentaran amb detall alguns programes i línies d'actuació que poden ser útils en el procés d'internacionalització.

Temari complert:

Ajuts per a la la internacionalització - Fonts d'informació.
Ajuts locals.
Ajuts regionals.
Ajuts nacionals.
Programes europeus.


Conducció
Marc Prat

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Places
Inscripció
des. 12, 2019
09:30 - 11:30
Oficina d'Atenció a les Empreses
Roc Boronat, 117
Barcelona, 08018
-
Inscripció tancada.

Més informació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a lapartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.