Accedir i fer negoci a Amèrica del Sud

Descripció
Donar una visió global del que representa el mercat d¿Amèrica del Sud i Central en general i analitzar quina és la millor estratègia per accedir-hi i poder operar amb èxit en funció de la tipologia d¿empresa, el seu producte o servei, i aprofitant afinitat idiomàtica i cultural.

Monosessió: 1 sesión de 2 horas

Actividad gratuita

Durada:
Monosessió: 1 sessió de 2 hores
Orientat a:

Els destinataris de la sessió són totes aquelles empreses i emprenedors interessats en obtenir informació sobre les principals característiques del mercat d¿Amèrica del Sud i Central.

Contingut

Objectius generals:

L¿objectiu de la càpsula és  facilitar informació que permeti una millor presa de decisions a l¿hora d¿escollir mercats i socis comercials dins l¿àmbit d¿Amèrica del Sud i Central.


Objectius específics:

Aquesta càpsula té per objectiu facilitar una visió global útil sobre Amèrica del Sud en general i que permeti analitzar quines són les millors estratègies per poder fer negoci en aquesta zona del món.  

Temari

EL MERCAT D¿AMÈRICA DEL SUD ¿ PRINCIPALS CATACTERÍSTIQUES I MARC LEGAL
EL MERCAT D¿AMÈRICA CENTRAL
ACORDS DE LLIURE COMERÇ AMB LA UNIÓ EUROPEA
EINES DE LA UNIÓ EUROPEA PER FER NEGOCI AMB AMÈRICA DEL SUD
OPORTUNITATS DE NEGOCI I ESTRATÈGIES COMERCIALS
RECOMANACIONS

Activitat impartida per Marc Prat

Conducció
Marc Prat

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
març 19, 2020
09:30 - 11:30
Oficina d'Atenció a les Empreses
Carrer Roc Boronat, 117 - 127,
BARCELONA, 08018
-
-
Obertura de la inscripció 04/03/2020 a les 00:00h.

Més informació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l¿apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D¿aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.