DIGITALITZA'T

Programa d'assessorament per a la transformació digital del comerç

Digitalitza’t, és una iniciativa de la Direcció de Comerç de l'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa que ofereix assessorament personalitzat a comerços, serveis de proximitat i associacions de comerciants per a millorar el seu nivell de maduresa digital.

Els objectius del programa són:

  • Realitzar la diagnosi de partida de l’establiment i les persones que el gestionen en relació a l’aprofitament de les solucions digitals.
  • Proposar i consensuar un pla de treball per tal d’assolir un major nivell de maduresa digital del negoci.
  • Orientar i acompanyar en el procés d’implementació del pla de treball.
  • Ajudar a avaluar els resultats obtinguts.

Digitalitza't consta d’un mínim de cinc hores d'assessorament per a cada negoci que es desenvoluparan en diferents sessions de treball adaptades a cada establiment participant.

A més a més, de l’11 d’abril fins al 30 de juny, pots sol·licitar a la Direcció de Comerç de l'Ajuntament de Barcelona subvencions per a la transformació digital del comerç. Aquestes subvencions estan destinades tant a comerços com a associacions de comerciants que vulguin impulsar la seva digitalització.

Si tens algun dubte en el tràmit, la documentació o la seva presentació, un equip de professionals t'ajudarà a solucionar tots els dubtes.

Sol·licita la participació al programa aquí o per a més informació, truca al 932917777 o envia un correu a comerc@barcelonactiva.cat

Formació de suport al comerç
Formació de suport al comerç
Sessió informativa justificació subvenció transformació digital