IMPULSEM EL QUE FAS

Ajuts de fins al 80% per a projectes que activen l'economia dels barris - Convocatòria 2020

Davant la recessió de la COVID-19, s’ha ampliat l’abast de la convocatòria d’ajuts per a l’Impuls socioeconòmic del territori amb una nova modalitat destinada als barris compresos a Pla de barris i amb noves tipologies d’accions a la resta de les modalitats, amb l’objectiu de donar suport a les persones físiques, associacions, entitats i empreses susceptibles de presentar projectes a aquesta convocatòria.  

Aquesta convocatòria amplia modalitat i accions per a fer front als efectes provocats per l’impacte de la COVID-19

 

L'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, gestiona el Programa de subvencions per a l’Impuls socioeconòmic del territori, Impulsem el que fas, una iniciativa per donar suport a projectes territorials que fomenten l'ocupació, l'emprenedoria i l'empresa, les economies comunitàries i la innovació social i digital.

En la seva quarta convocatòria, l’any 2020, es van presentar 427 sol·licituds, 127 de les quals van rebre finançament per desenvolupar projectes de dinamització i impuls socioeconòmic dels barris de la ciutat de Barcelona.

Informació per a projectes en execució:

Si tens un projecte en execució, recorda que:
 
  • En l’apartat Documents d’execució, tens a la teva disposició la Guia d’obligat acompliment i els documents esmentats en la mateixa.
  • Disposes d’una tècnica de seguiment a qui li pots fer consultes durant tot el període d’execució i fins la justificació final.
  • Cal registrar sempre per Portal de Tràmits (i amb el número del tràmit inicial), les memòries de meitat i final de projecte, la documentació econòmica justificativa (nòmines, factures i justificants de pagament) i les reformulacions.

 

 

MÉS INFORMACIÓ:

Envia un missatge a proximitat@barcelonactiva.cat amb l’assumpte “Impulsem el que fas”.

 

Consulta la convocatòria de 2017, aquí.

Consulta la convocatòria de 2018, aquí.

Consulta la convocatòria de 2019, aquí.