Innovem col·laborativament per ser competitius i competitives (NOVA)

Descripció
En aquesta càpsula es facilitaran els coneixements i les eines per tal que les persones empresàries i emprenedores defineixin estratègicament el seu model de negoci innovador i col·laboratiu.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 4 hores
Orientat a:Contingut

L'entorn és complex, canviant i veloç i ens planteja nous escenaris i possibilitats que hem de ser capaços de convertir en els nostres propis reptes i oportunitats per als propers anys.
Aprendre com definir, re-definir, conceptualitzar propostes de valor competitives alineades amb el mercat, és clau per les empreses de futur.

En aquest taller es treballaran els continguts següents que cada participant aplicarà en el seu model de negoci. Es promourà la participació i el compartir per afavorir-ne la coneixença, la col·laboració i l'aprenentatge mutu:
- Aprenem com estructurar un model de negoci innovador i col·laboratiu
- Per què la col·laboració empresarial enfocada estratègicament millora la competitivitat de les empreses?
- Inspirem-nos amb d'altres models propers i llunyans
- Quins són els nostres valors diferencials actuals?
- Coneguem-nos i potenciem la col·laboració
- Detectem oportunitats
- Identifiquem en què cooperar per innovar
- Identifiquem amb qui cooperar
- On puc trobar els partners adequats
- Relacions i acords per obtenir resultats
- Pla d'acció

Professor
GUIX BOQUE, MARIA TERESA
Conductor
Teia Guix

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Places
Inscripció
des. 17, 2018
09:30 - 13:30
Parc Tecnològic de Barcelona Activa
Marie Curie, 8-14
Barcelona, 08042
19
Places

Més informació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.