El procés de capitalització de l'atur (Curs Online)

Descripció
Coneix les passes que cal seguir per capitalitzar l'atur
Contingut

En aquest curs coneixerem una font de finançament que t'ajudarà a iniciar la teva empresa: la capitalització de l'atur.

Però, què és la capitalització de l'atur?
Capitalitzar l'atur significa rebre l'import de la prestació per atur, que pot ser l'import total o parcial en funció de la modalitat. L'atur el pot capitalitzar qualsevol persona que tingui la intenció d' iniciar una nova activitat de forma autònoma, o bé que es vulgui associar de forma estable en cooperatives o en societats laborals que ja hagin estat constituïdes, o bé, que vulguin constituir-ne una. També poden fer-ho aquelles persones que vulguin destinar l'import a realitzar una aportació al capital social d'una societat limitada, ja sigui de nova constitució, o bé que hagi estat constituïda en un termini màxim de 12 mesos anteriors a la realització d'aquesta aportació.
Comencem!

Conducció
Docent Barcelona Activa

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Inscripció
Online
maig 1, 2021
maig 31, 2021
Català

Més informació

>> Aquesta activitat online té edició oberta entre l'u i el darrer dia de cada mes. És possible inscriure's encara que ja s'hagi iniciat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.
>> Per inscriure's a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l aquí.
>> Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l'activitat abans que acabi l'edició en què s'ha fet la inscripció.
>> Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma. Al final del curs hi ha un document amb els continguts textuals en castellà.