Programa Empresas responsables de Barcelona

 

Des de Barcelona Activa volem ajudar a les empreses a impulsar la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) a través d’un Programa específic de formació i suport tècnic.

Per a totes les empreses, cada cop és més rellevant poder crear confiança en els seus clients, el seu propi equip, la comunitat, i altres grups d'interès. La gestió de la responsabilitat social és la manera de garantir que els valors de compromís amb la societat prenen un sentit empresarial i formen part de la identitat corporativa.

Les empreses participants, gaudiran d’un procés d'acompanyament i consultoria individualitzat orientat a l'acció, a més de tallers conjunts, que permetran compartir bones pràctiques i generar sinergies amb altres persones directives.

(*) properes dates d’inscripció pendent de concretar

Per a mes informació contactar amb javier.lopez@barcelonactiva.cat

 

"Aquest programa està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Operació 1: Millora del teixit econòmìc empresarial de la ciutat i Actuació FEDER 1.1 Programes d’acompanyament per a la millora de la competitivitat empresarials”

 

Programa Empreses Responsables
Programa Empreses Responsables