GESTIÓ DEL TALENT

 

Serveis i recursos per a cobrir les teves necessitats de personal.

Sabem que escollir a les persones adequades per a la teva empresa no és senzill. Per això t'oferim suport a l'hora de cobrir les necessitats de talent per a la teva organització.
Amb aquest Servei t'acompanyarem durant tot el procés, des de la identificació de vacants, la cerca de talent (candidatures que hi ha a la base de dades de Barcelona Activa i altres fonts de reclutament), la preselecció i l'enviament de candidatures.

El Servei ofereix aquest suport tant per a posicions laborals com per a la incorporació de personal en pràctiques universitàries i/o de 3r cicle o amb conveni d'FP Dual.

També pots comptar amb altres recursos i ajudes per a la contractació dels/ de les professionals que necessites: 

·         Subvenció Bona Feina Barcelona, ajudes a les empreses de fins a 12.000 € per a la contractació de persones en situació d’atur (majors de 40 anys, participants en accions de foment de l’ocupació, de col·lectius en risc d’exclusió social) empadronades a la ciutat de Barcelona.

·         "Posa Talent": servei per incorporar, mitjançant estades de pràctiques, alumnes  d’universitats, escoles de negoci i centres de formació. Permet també a l’empresa comptar amb talent d’alumnes amb experiència internacional procedents de MBAs, Postgraus, Màsters i cursos específics desenvolupats en diferents universitats i escoles especialitzades.

·         FP Dual: participa de un model col·laboratiu entre la teva empresa i un institut de Formació Professional per incorporar, com treballadors/es, estudiants de cicles de Formació Professional consensuant prèviament el seu procés d’ aprenentatge.

·         Programes de foment de la contractació, desenvolupats en col·laboració amb el SOC.

>>Més de 1.000 vacants cobertes durant 2016 i més de 1.500 ajudes atorgades a PIMEs del territori per a la contractació de persones en situació d’atur de llarga durada, joves i persones amb especials dificultats d’inserció>>

 

Testimonis d'empreses