Ruta de navegació

ActivitatsDetall

Gestió fiscal 1: Persones autònomes i societats civils

Descripció
Durant la sessió, aprendreu els conceptes bàsics sobre fiscalitat aplicats als i les professionals i els procediments per a realitzar el compliment legal de les obligacions tributàries i tenir una bona gestió i control de l'activitat professional desenvolupada.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 3 hores
Contingut

Totes les persones professionals que desenvolupen activitats han de ser coneixedores de les obligacions administratives i fiscals mínimes que comporta la seva professió. Hi ha certs aspectes d'aquestes àrees que podran ser delegades a professionals per una major dificultat tècnica, però les persones autònomes han de tenir una formació mínima per saber gestionar l'activitat de la qual és responsable.

Objectius generals:

  • Conèixer la fiscalitat de les formes jurídiques no mercantils: Empresari/ària individual i Societats Civils.
  • Què són i com es constitueixen (tràmits administratius i fiscals comuns)
  • Quines obligacions fiscals tenen. Impostos que han de pagar en cada supòsit. Terminis, formularis (130, 111, 100, 190, 303, 390, 347...), com es fa la declaració i pagament per via telemàtica amb l'AEAT. Similituds i diferències amb les societats mercantils.


Professorat
CASALS ISART, MIREIA
Conducció
MIREIA CASALS

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Aula virtual
18 d’abr., 2024
10:00 - 13:00
Idioma d'impartició:Català
15
Places
Aula virtual
17 de maig, 2024
10:00 - 13:00
Idioma d'impartició:Català
-
Obertura de la inscripció 17/04/2024 a les 00:00h.
Aula virtual
12 de juny, 2024
10:00 - 13:00
Idioma d'impartició:Català
-
Obertura de la inscripció 13/05/2024 a les 00:00h.

Més informació

IMPORTANT: Aquesta activitat es realitza en dos tipus de format: sessió presencial o sessió virtual. Consulta el tipus de cada sessió al calendari del web.

Sessió virtual: les sessions virtuals d'aquesta activitat s'imparteixen en streaming mitjançant la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones registrades rebran l'enllaç per correu electrònic amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard, es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el certificat corresponent.

Sessió presencial: la informació del lloc de realització de la sessió presencial, adreça i aula, la trobareu al web.

En les activitats en format Presencial les persones registrades hauran d'acreditar la seva assistència signant el full d'assistència que trobaran a la recepció de l'equipament corresponent.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.

ActivitatsRelacionades

Propera edició

Aula virtual
dj. 18/04/24 10:00-13:00

Activitat gratuïta
Vull inscriure'm →

ActivitatsAnnexos