Coneix les tècniques per vendre (Curs online)

Descripció
Primer, veurem quin és el nostre conjunt d'eines per a la venda. Després, explicarem com fer una anàlisi DAFO i com preparar la trucada telefònica, així com estructurar-la adequadament. Seguidament, veurem com escriure un correu electrònic per poder captar l'atenció de la nostra clientela i explicarem la tècnica de l'elevator pitch, mostrant diferents exemples. Per últim, explicarem com hem de planificar el nostre treball comercial.
Orientat a:

Benvinguts i Benvingudes!
En aquest curs aprendrem a preparar-nos per vendre el nostre producte o servei. Per això coneixerem els punts clau que hem de tenir en compte per poder captar l'atenció de la nostra clientela potencial des del primer moment i així poder vendre amb èxit el nostre producte o servei.

Contingut

Durada del curs: 2 hores i 30 minuts

El contingut es presenta en diferents mòduls:

- Presentació del curs

- Introducció a la venda consultiva

- Primeres aproximacions de la venda

- Cos i tancament de la venda.

En la lliçó Guia del curs, trobaràs els objectius, el temari i el sistema d'avaluació.

Els materials audiovisuals del curs es poden seguir amb subtítols en català i castellà, i al final de la formació està disponible una versió castellana dels continguts.

Conducció
Docent Barcelona Empreses

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Inscripció
Online
abr. 1, 2021
abr. 30, 2021
Català
Online
maig 1, 2021
maig 31, 2021
Català
Obertura de la inscripció 30/04/2021 a les 23:59h.
Online
juny 1, 2021
juny 30, 2021
Català
Obertura de la inscripció 31/05/2021 a les 23:59h.

Més informació

Aquesta activitat online té edició oberta entre el primer i el darrer dia de cada mes. És possible inscriure's encara que ja s'hagi iniciat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.
Per inscriure's a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l aquí.
Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l'activitat abans que acabi l'edició en què s'ha fet la inscripció.
Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma. Al final del curs hi ha un document amb els continguts textuals en castellà.