Com començar un procés d'innovació personal o a la teva empresa. Començar a innovar

Descripció
Proposem dos sessions que mostren tot un procés d'innovació. L'objectiu d'aquest taller és mostrar un procés d'innovació per a qualsevol tipus d'empresa, tinguis els recursos que tinguis. Trencarem amb els falsos mites i demostrarem que la innovació és l'única forma de competir.

Multisessió: 2 sessions de 4 hores

Activitat gratuïta

Durada:
8 hores. Multisessió de 2 sessions.
Contingut

Objectiu principal

Dissenyar i implementar un procés d'innovació d'èxit a la vostra empresa,  tiguis els recursos que tinguis. Fer el teu manual de l¿innovador.

Objectiu específics
Proposem un procés "sprint". Són processos que es realitzant puntualment per buscar les oportunitats i donar resposta a problemes que ens platea el mercat.

Sessió 1
Objectiu.
En aquesta primera sessió veurem com podem:
Identificar les oportunitats, detectar els problemes, transformarlo en un repte i finalment plasmarem tot un procés.
Farem una exploració sistemàtica de la vostra empresa. Qüestionant des de el model de negoci,als processos interns, serveis, canals o l'experiència de client.

Sessió 2
Objectiu.
Com passar d'una oportunitat a una idea innovadora.
Estructurar la innovació que necessitem segons l'espai temporal i les nostres necessitats estratègiques. Podem necessitar innovació per protegir-nos dels nostres competidors o innovacions que replantin les regles de la categoria.
Classificarem les innovacions i aprendrem com seleccionar quines són les més adequades i tenen més potencial (Biz potencial) per al moment actual de l'empresa.
Finalment proposem un procés d'ideació.
Conceptualització i contrast de les millors idees. Volem mostrar com desenvolupem un prototip o prova de producte amb l'objectiu de valorar la viabilitat del producte o servei.

Temari
1. Tipus d'innovació (Incremental, disruptiva, de substitució)
2. Recollida i transformació de la informació
3. Conceptualització
4. Models d'ideació
5. Creació
6. MVP
7.  Prototipat
8. Processos Lean
9. Presa de decisions.

Activitat impartida per Sergi Manaut

Professorat
MANAUT RAMIREZ, SERGI
Conducció
Sergi Manaut

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
nov. 10, 2020
10:00 - 14:00
nov. 12, 2020
10:00 - 14:00
Oficina d'Atenció a les Empreses (OAE)
Carrer Roc Boronat, 117 - 127,
BARCELONA, 08018
Català
-
Obertura de la inscripció 26/10/2020 a les 00:00h.

Més informació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l¿apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D¿aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.