Ajuts per a a la internacionalitzacó: d'emprenedor/a a empresa internacional - Aula Virtual

Descripció
Existeixen diferents alternatives i programes d'administracions públiques per ajudar a finançar l'activitat de promoció internacional a les empreses. En aquesta activitat es farà una visió global de totes elles.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 1:30 hores
Orientat a:
Els destinataris de la sessió són totes aquelles empreses i emprenedors interessats en realitzar activitat internacional i conèixer alternatives de finançament públic disponibles per realitzar promoció internacional.
Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Objectius generals de l'activitat:
L'objectiu de la càpsula és  presentar algunes ajudes de les administracions públiques per finançar l'activitat internacional de les empreses.

Objectius específics de l'activitat:

Aquesta càpsula té per objectiu comentar algunes ajudes a l'abast de les empreses per finançar l'activitat internacional. Es comentaran amb detall alguns programes i línies d'actuació que poden ser útils en el procés d'internacionalització.

Temari complert:

Ajuts per a la la internacionalització - Fonts d'informació.
Ajuts locals.
Ajuts regionals.
Ajuts nacionals.
Programes europeus.

Conducció
Marc Prat

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
des. 3, 2020
09:30 - 11:00
AULA VIRTUAL
--, --,
--, 00000
Català
-
Obertura de la inscripció 18/11/2020 a les 00:00h.

Més informació

En les activitats de l¿Aula Virtual es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard, es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el certificat corresponent.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.