Internacionalització i economia social - Aula Virtual

Descripció

Analitzar de manera pràctica els diferents aspectes operatius del funcionament del comerç internacional aplicat a les empreses de l'anomenada economia social, tant si es tracta de vendre productes, com de prestar serveis a l'exterior. L'objectiu és buscar possibles avantatges competitius d'aquesta tipologia d'empreses.

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

Activitat gratuïta

Durada:
Monosessió: 1 sessió de 1:30 hores
Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Objectius:

Aquesta càpsula té per objectiu realitzar des del punt de vista pràctic una primera aproximació als reptes que planteja la internacionalització per a les empreses de l'anomenada economia social amb l'objectiu d'ajudar a definir la millor estratègia a seguir per operar amb èxit als mercats internacionals.

Temari:

Introducció
Comerç internacional i economia social
Principals reptes
La cooperació internacional
Exemples
Ajudes específiques

Activitat impartida per Marc Prat, tècnic del Servei d'Internacionalització de la Oficina d'Atenció a les Empreses.

Activitats que incorporen la perspectiva i els valors de les #AltresEconomies

Conducció
Marc Prat

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
nov. 19, 2020
09:30 - 11:00
AULA VIRTUAL
--, --,
--, 00000
Català
-
Obertura de la inscripció 04/11/2020 a les 00:00h.

Més informació

En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard, es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el certificat corresponent.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.