Eines i resursos per analitzar el mercat(Curs Online)

Descripció
Descobreix quins recursos i eines digitals pots utilitzar per analitzar el mercat i emprendre el teu negoci
Contingut

Et donem la benvinguda a Barcelona Activa! Ets una persona emprenedora però no saps quins recursos i eines digitals pots utilitzar per analitzar el mercat? No et preocupis! En aquest curs obtindràs totes les respostes a les preguntes que et passen pel cap.

En el transcurs d'aquest curs treballarem tot allò relacionat amb el màrqueting digital que necessites saber per millorar la presa de decisions dins la teva organització. Aprendràs a establir procediments que permetin la recollida, classificació, anàlisi, valoració i distribució de la informació que obtenim a través dels estudis de mercat. Tot això, i molt més, ho tens a tan sols un clic!

Nosaltres estem a punt. Ens acompanyes?

Conducció
Docent Barcelona Activa

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Inscripció
Online
abr. 1, 2021
abr. 30, 2021
Català

Més informació

>> Aquesta activitat online té edició oberta entre l'un i l'últim dia de cada mes. És possible inscriure't encara que ja hagi començat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.

>> Per inscriure't en qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crearte'l aquí.

>> Per obtenir el certificat de realització has de completar tots els mòduls de l'activitat abans que finalitzi l'edició en què s'ha realitzat la inscripció.

>> Per veure els vídeos subtitulats al castellà clica sobre el botó CC que es troba en el reproductor de vídeo i selecciona idioma.