Com tramitar telemàticament societats limitades - Aula Virtual

Descripció
L'objectiu principal de la formació es saber quin es el procediment per constituir la societat, així com els documents necessaris per la constitució. A més saber les obligacions fiscals i laborals que derivaran de la constitució d'una societat limitada
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 1:30 hores
Orientat a:

Persones emprenedores que hagin decidit constituir-se telemàticament com a societat limitada a través de Barcelona Activa.

Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

El servei de constitució d'empreses permet constituir telemàticament societats mercantils en un període mitjà de 4-7 dies per les SL, constituir societats civils pri-vades i donar d'alta com empresari individual de manera inmediata
Per tal d'accedir a aquest servei cal que la persona emprenedora hagi assistit a una de les dues càpsules formatives "Com tramitar telemàticament amb Barcelona Activa" , ja sigui aquesta, la destinada a constituir societat mercantils o bé la destinada a empresaris/àries individuals (persones autònomes).

Conducció
Verónica Dieguez, Jolanta Wielkopolan i Sara Pallarés

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Aula virtual
nov. 11, 2021
12:00 - 13:30
Català
-
Inscripció tancada.
Aula virtual
nov. 25, 2021
12:00 - 13:30
Català
-
Inscripció tancada.
Aula virtual
des. 16, 2021
12:00 - 13:30
Català
-
Obertura de la inscripció 01/12/2021 a les 00:00h.
Aula virtual
des. 20, 2021
12:00 - 13:30
Castellà
-
Obertura de la inscripció 05/12/2021 a les 00:00h.

Més informació

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.
En cas de cancel·lació s'avisarà a les persones inscrites.

Aquestes activitats es realitzen en l'idioma d'impartició que s'estableix per cada sessió i informat al calendari.