Com tramitar telemàticament societats civils privades - Aula Virtual

Descripció
L'objectiu principal de la formació es saber quin es el procediment per constituir la societat, així com els documents necessaris per la constitució. A més saber les obligacions fiscals i laborals que derivaran de la constitució d'una societat civil privada
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 1:30 hores
Orientat a:

Persones emprenedores que hagin decidit constituir-se telemàticament com a "autònoms" a través de Barcelona Activa.

Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

El servei de constitució d'empreses permet constituir telemàticament societats mercantils en un període mitjà de 4-7 dies per les SL, constituir societats civils privades i donar d'alta com empresari individual de manera immediata
Per tal d'accedir a aquest servei cal que la persona emprenedora hagi assistit a una de les dues càpsules formatives "Com tramitar telemàticament amb Barcelona Activa" de dues hores de durada, ja sigui aquesta, la destinada a constituir societat mercantils o la destinada a empresaris individuals (autònoms).

Conducció
Verónica Dieguez, Jolanta Wielkopolan i Sara Pallarés

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Aula virtual
des. 22, 2021
12:00 - 13:30
Català
-
Obertura de la inscripció 07/12/2021 a les 00:00h.

Més informació

En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard, es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el certificat corresponent.

Aquestes activitats es realitzen en l'idioma d'impartició que s'estableix per cada sessió i informat al calendari.