Ruta de navegació

ActivitatsDetall

Com fer un pla estratègic de creixement

Descripció
Taller que permet estructurar un procés de reflexió estratègica sobre el nostre negoci i les seves potencialitats de creixement i millora.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 1 hores
Orientat a:
Activitat destinada a qualsevol professional autònom o directiu d'una microempresa que vulgui millorar les perspectives de futur del seu negoci.
Contingut

El taller té com a objectiu principal realitzar un procés de reflexió estratègica i planificació del creixement de l'empresa.

Cada empresa participant desenvoluparà el seu propi pla, a través d'una eina d'ús propi.

Un document on es recolliran els diferents reptes de creixement en els quals es troba. Reptes, com ara la internacionalització, la penetració en nous segments de mercat, la posada en marxa de nous serveis o la capacitat financera per al desenvolupament dels projectes.

Temari complert:

  1.  Introducció:
    Què és un pla estratègic de creixement i quina és la seva importància.
  2. BLOC I: AUTODIAGNOSI I ESCENARI DE FUTUR:
    A patir d'un primer qüestionari d'autoavaluació es farà una anàlisi detallada de la situació actual de l'empresa i s'identificaran punts de millora i oportunitats de creixement. Després de prioritzar-les, s'obtindrà l'escenari de futur que serà la base per la planificació
  3. BLOC II: PLA D'OBJECTIUS I ACCIONS:
    Amb tota la informació de l'apartat anterior, fruit de la reflexió estratègica, es desenvoluparà la fase de definició d'objectius, accions i tasques amb la corresponent programació i determinació d'altres variables fonamentals en el pla estratègic.

Aquesta activitat és impartida per Susana Vega González, tècnica del servei de Diagnosi i consultoria empresarial de Barcelona Activa.

Conducció
Susana Vega González

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Aula virtual
24 d’abr., 2024
09:30 - 10:30
Idioma d'impartició:Català
-
Sense places.

Més informació

IMPORTANT: Aquesta activitat es realitza en dos tipus de format: sessió presencial o sessió virtual. Consulta el tipus de cada sessió al calendari del web.

Sessió virtual: les sessions virtuals d'aquesta activitat s'imparteixen en streaming mitjançant la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones registrades rebran l'enllaç per correu electrònic amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard, es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el certificat corresponent.

Sessió presencial: la informació del lloc de realització de la sessió presencial, adreça i aula, la trobareu al web.

En les activitats en format Presencial les persones registrades hauran d'acreditar la seva assistència signant el full d'assistència que trobaran a la recepció de l'equipament corresponent.



ActivitatsRelacionades

Propera edició

Aula virtual
dc. 24/04/24 09:30-10:30

Activitat gratuïta
Sense places.

ActivitatsAnnexos