Ruta de navegació

ActivitatsDetall

Com actualitzar el pla d'igualtat de la nostra empresa o entitat- Aula virtual

Descripció
Com avaluem i actualitzem el nostre Pla d'igualtat? Tot i comptar amb un Pla d'igualtat a l'entitat, es fa necessari anar realitzant avaluacions periòdiques per tal d'adaptar-nos a possibles canvis de la Llei, així com a les necessitats i realitats de la nostra empresa o entitat. En aquesta formació aprofundirem en quin és el procés per avaluar el Pla d'igualtat, a més de les eines per a fer-ho.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 1:30 hores
Orientat a:

Persones responsables de temes d'igualtat i/o recursos humans d'empreses o entitats que ja tenen un Pla d'igualtat elaborat

Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Temari 
- Com avaluem i actualitzem el nostre Pla d'igualtat?
- Quins indicadors hem definit per a valorar el grau d'avenç del nostre Pla d'igualtat?
- Han disminuït les bretxes de gènere o no?
- Quines eines fem servir per avaluar?
- Avaluació del pla d'igualtat
- Objectius i finalitat
- Persones i òrgans que intervenen
- Desenvolupament d'actuacions: avaluació de resultats ,de procés i dimpacte
- Redacció de l'informe d'avaluació
- Nou diagnòstic i futur pla d'igualtat



Professorat
LEON MAYOL, RAQUEL
Conducció
BARABARA

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Aula virtual
14 de maig, 2024
15:00 - 16:30
Idioma d'impartició:Català
24
Places
Aula virtual
27 de juny, 2024
10:00 - 11:30
Idioma d'impartició:Català
25
Places

Més informació

L'activitat es realitzarà en l'idioma indicat per a cada sessió.
Recordeu que podeu gestionar la vostra inscripció (donar-se de baixa, obtenir un certificat de participació,....) des de l'apartat d' Activitats de l'Espai personal.
Per a més informació o si tens alguna necessitat especial i requereixes de suport per seguir l'activitat escriu-nos a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí . D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.
Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí!
En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a assistides a totes aquelles persones que hagin accedit a l' espai en els primers 15 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard, es comptabilitzaran com a no assistides i no se'ls generarà el certificat corresponent.

ActivitatsRelacionades

Propera edició

Aula virtual
dt. 14/05/24 15:00-16:30

Activitat gratuïta
Vull inscriure'm →

ActivitatsAnnexos