Eines pràctiques de planificació i gestió de la teva empresa

Descripció

Es posaran en comú metodologies i aspectes pràctics de cada una de les àrees de l'empresa i es proporcionaran i analitzaran diferents eines que faciliten la gestió empresarial amb l'objectiu principal de facilitar la gestió de cada una delles.

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

Activitat gratuïta

Durada:
Monosessió: 1 sessió de 2 hores
Orientat a:
Per professionals autónoms i empreses que vulguin conèixer diferents eines per la gestió del dia a dia de la seva activitat empresarial
Contingut

Qualsevol empresa, amb independència de la seva forma jurídica o la seva dimensió, ha de tenir metodologies de treball i eines pràctiques suficients per a saber cap on va, quants diners necessita per al seu esdevenir empresarial, de quina manera arribarà als seus clients potencials i amb quines persones ha de comptar per a portar a terme totes aquestes tasques. En aquesta sessió t'ajudem a conèixer metodologies i aspectes pràctics de la gestió de la teva empresa


Objectius generals:
- Facilitar la gestió diària de l'empresa.

Objectius específics:
- Disposar d'eines estratègiques i de gestió per a facilitar la presa de decisions.
- Contrastar les metodologies de treball de les professionals assistents a la sessió.
- Facilitar informació pràctica sobre les diverses àrees de l'empresa.

Temari:
1. Introducció.
2. Quines són les principals àrees d'una empresa?
3. Eines de planificació estratègica.
4. Eines per a la gestió econòmica-financera.
5.Eina de màrqueting i vendes.
6.Eines per a la captació i la gestió dels equips de treball.

Conducció
Susana Vega

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Places
Inscripció
maig 13, 2019
09:30 - 11:30
Oficina d'Atenció a les Empreses
Roc Boronat, 117
Barcelona, 08018
-
Obertura de la inscripció 28/04/2019 a les 00:00h.

Més informació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.