Tècniques de creativitat per a petites empreses. Troba respostes més enllà de l'òbvia

Descripció

L'objectiu de la sessió és presentar i practicar diverses tècniques de creativitat que es poden usar en el dia a dia de les petites empreses

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

Activitat gratuïta

Durada:
Monosessió: 1 sessió de 2 hores
Orientat a:
Càpsula dirigida a directius/ves de petites empreses i empresaris/àries autònoms/es
Contingut

Resultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb small

Creativitat és ser capaç de generar solucions diverses, més enllà de les òbvies. Les petites empreses han de ser per tant constantment creatives, per a poder competir i treballar enles millors condicions. L'habilitat creativa és necessària en la gestió d'equips, en la resposta als clients, en el marketing, en la creació de nou servei, .... Però el dia a dia de la petita empresa és complex i moltes vegades ens porta a treballar en pilot automàtic, un gran problema per a la capacitat creativa, i per tant innovadora, de l'empresa.

En aquesta sessió es presentaran diverses tècniques de creativitat, de diferents autors i per a ser usats en varietat de situacions. També es farà esment en les tècniques que es poden portar a terme individualment, per quan no es disposa d'un grup.

Les tècniques presentades inclouran Sis barrets per a pensar, Brainstorming/brainwriting amb variacions, Mindmaps i Sinèctica.

Durant la sessió sescollirà un tema d'interès i es practicarà una tècnica de les presentades.

Aquesta activitat requereix d'un mínim de 6 participants. En cas que el nombre d'inscripcions no arribi al nombre requerit, ens posarem en contacte amb les persones inscrites per proposar la seva participació en la següent edició.


Conducció
Aurora Morales

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
feb. 26, 2020
09:30 - 11:30
Parc Tecnològic de Barcelona Activa
Carrer Marie Curie, 8 - 14,
BARCELONA, 08042
-
21
Places
març 23, 2020
12:00 - 14:00
Parc Tecnològic de Barcelona Activa
Carrer Marie Curie, 8 - 14,
BARCELONA, 08042
-
-
Obertura de la inscripció 08/03/2020 a les 00:00h.

Més informació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.