Primeres passes per exportar serveis

Descripció

La venda de serveis a l'exterior planteja reptes addicionals a l'exportació de productes. Analitzarem aspectes clau per realitzar activitat internacional en el sector serveis, criteris per seleccionar països i estructurar un departament internacional Low Cost.

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

Activitat gratuïta

Durada:
Monosessió: 1 sessió de 2 hores
Orientat a:
Els destinataris de la sessió són totes aquelles empreses i emprenedors amb cap o poca experiència internacional així com els demandants dels serveis dassessorament internacional de lOficina dAtenció a lEmpresa (OAE) amb dubtes sobre loperativa internacional.
Contingut

La Globalització dels mercats i les noves tecnologies faciliten la possibilitat de realitzar negocis a l'exterior. Igualment l'estancament de l'economia local provoca la necessitat de localitzar mercats alternatius on vendre productes i serveis. Són moltes les empreses i emprenedors que necessiten conèixer les eines per realitzar amb èxit l'activitat internacional.

Objectiu general:
- Facilitar informació bàsica sobre exportació i negoci internacional com a complement i porta d'entrada als serveis d'assessorament internacional oferts per l'Oficina d'Atenció a l'Empresa.

Objectiu específic:
Aquesta càpsula té per objectiu facilitar un full de ruta a totes aquelles empreses i emprenedors que tenen dubtes sobre com iniciar l'activitat internacional i vendre serveis a l'exterior.

Temari:

1.- Introducció al negoci internacional de serveis.
2.- Exportar serveis: casuistica.
3.- Informació per a exportar serveis.
4.- Com seleccionar mercats.
5.- La prestació de serveis a l'exterior i fiscalitat.
6.- El departament internacional low cost.
7.- Programes i serveis per a l'empresa internacional.

Activitat impartida per Marc Prat, tècnic del Servei d'Internacionalització de la Oficina d'Atenció a les Empreses.

Conducció
Tècnics del Servei de Finançament

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Places
Inscripció
gen. 23, 2020
15:30 - 17:30
Oficina d'Atenció a les Empreses
Roc Boronat, 117
Barcelona, 08018
-
Obertura de la inscripció 08/01/2020 a les 00:00h.

Més informació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.
Annexes
Informació d'interés