Internacionalització i economia social

Descripció

Analitzar de manera pràctica els diferents aspectes operatius del funcionament del comerç internacional aplicat a les empreses de l'anomenada economia social, tant si es tracta de vendre productes, com de prestar serveis a l'exterior. L'objectiu és buscar possibles avantatges competitius d'aquesta tipologia d'empreses.

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

Activitat gratuïta

Durada:
Monosessió: 1 sessió de 2 hores
Contingut

Objectius:

Aquesta càpsula té per objectiu realitzar des del punt de vista pràctic una primera aproximació als reptes que planteja la internacionalització per a les empreses de l'anomenada economia social amb l'objectiu d'ajudar a definir la millor estratègia a seguir per operar amb èxit als mercats internacionals.

Temari:

Introducció
Comerç internacional i economia social
Principals reptes
La cooperació internacional
Exemples
Ajudes específiques

Activitat impartida per Marc Prat, tècnic del Servei d'Internacionalització de la Oficina d'Atenció a les Empreses.

Activitats que incorporen la perspectiva i els valors de les #AltresEconomies

Conducció
Marc Prat

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Places
Inscripció
des. 19, 2019
09:30 - 11:30
Oficina d'Atenció a les Empreses
Roc Boronat, 117
Barcelona, 08018
18
Places

Més informació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.