Com pot accedir una microempresa o petita empresa al món de les licitacions publiques

Descripció

Què ha de tenir en compte la teva empresa a l'hora de presentar-se a una licitació pública? Aprofundeix en el funcionament d'aquest possible canal de venda, poc conegut i utilitzat per part de les micros i petites empreses de la ciutat.

Monosessió: 1 sessió de 3 hores

Activitat gratuïta

Durada:
Monosessió: 1 sessió de 3 hores
Orientat a:
Activitat destinada a professionals o petites empreses que estiguin interessats en accedir al món de les licitacions públiques.
Contingut
Activitat impartida per Manel Roig, administrador delegat de Miatec.
Professorat
ROIG CUNILL, MANEL
Conducció
Manel Roig

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Places
Inscripció
set. 17, 2019
16:00 - 19:00
Oficina d'Atenció a les Empreses
Roc Boronat, 117
Barcelona, 08018
-
Obertura de la inscripció 02/09/2019 a les 00:00h.

Més informació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.Annexes
Informació d'interés