El departament internacional de la PIME -organitzar pas a pas l'exportació

Descripció

Qualsevol empresa que vol operar amb lexterior, amb independència de la seva dimensió, necessita dun Departament internacional. Coneixerem quines són les tasques que realitza, com sestructura i alternatives per a reduir el seu cost.

Activitat monosessió: 1 sessió de 2 hores

Activitat gratuïta

Durada:
Monosessió: 1 sessió de 2 hores
Orientat a:
Els destinataris de la sessió són totes aquelles empreses i emprenedors interessats en realitzar activitat internacional i que vulguin conèixer més a fons quines són les principals actuacions que un Departament Internacional realitza.
Contingut

La Globalització dels mercats i l'estancament del mercat nacional han impulsat la necessitat d'explorar els mercats internacionals i fer negocis més enllà de les nostres fronteres. Per a poder fer negocis amb lexterior però cal ser molt conscient de quines són les tasques que cal realitzar i qui les ha d'executar.

OBJECTIU GENERAL:
. Facilitar informació bàsica sobre el funcionament d'un Departament Internacional d'una empresa com a element imprescindible per a poder realitzar activitat  amb l'exterior.

OBJECTIUS ESPECÍFICS:
. Aquesta càpsula té per objectiu analitzar, des d'un punt de vista pràctic, els recursos humans de l'empresa que intervenen en l'activitat internacional i millorar el seu funcionament.

TEMARI:
1.- Introducció al departament internacional.
2.- Principals funcions: venda, gestió, finançament i representació.
3.- Alternatives per a esttructurar un Departament Internacional.
4.- Desplaçaments a l'exterior: viatge de negocis i expatriació
5.- Consells i reclamacions.

Activitat impartida per Marc Prat, tècnic del Servei d'Internacionalització de la Oficina d'Atenció a les Empreses.

Conducció
Marc Prat

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Places
Inscripció
nov. 28, 2019
09:30 - 11:30
Oficina d'Atenció a les Empreses
Roc Boronat, 117
Barcelona, 08018
-
Obertura de la inscripció 13/11/2019 a les 00:00h.

Més informació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, cal que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació a través del correu electrònic empresa@barcelonactiva.cat, per que un altre usuari pugui aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria dels assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Per a un millor aprofitament d'aquesta activitat es recomana portar el següent material: