10 reflexions que cal fer per internacionalitzar una empresa (NOVA)

Descripció
Analitzar quins són els aspectes interns i externs que cal tenir presents per poder operar amb èxit als mercats internacionals, fent especial atenció als punts forts de l'empresa com a element diferenciador. Aprendrem a avaluar el potencial internacional de la nostra empresa.

Monosessió: 1 sessió de 4 hores

Activitat gratuïta

Durada:
Monosessió: 1 sessió de 4 hores
Orientat a:

Els destinataris de la sessió són totes aquelles empreses, emprenedors i professionals de qualsevol sector empresarial interessats en realitzar activitat internacional i que es necessitin adquirir informació estratègica per preparar l'empresa pel mercats internacionals.

Contingut

Objectius generals:

L'objectiu de la càpsula és  analitzar les claus internes i externes que planteja la internacionalització, i facilitar eines que ajudin a l'empresa a preparar el repte de sortir a l'exterior d'una manera sòlida.


Objectius específics:

Aquesta càpsula té per objectiu analitzar quins aspectes cal tenir presents per fer front a l'activitat internacional. Aprendrem a buscar i comunicar avantatges competitius de l'empresa, i analitzarem quins són els aspectes clau per sortir amb èxit a l'exterior i escollir els mercats més interessants.


Temari:

 - TINC UN PRODUCTE O SERVEI EXPORTABLE
 - ANÀLISI INTERN DE L'EMPRESA
 - AVANTATGE COMPETITU I ESPECIALITZACIÓ
 - ELS MERCATS AMB MÉS POTENCIAL PER A L'EMPRESA
 - EL DEPARTAMENT INTERNACIONAL DE L'EMPRESA
 - DIAGNÒSTIC DEL POTENCIAL D¿EXPORTACIÓ
 - EL PLA D'ACCIÓ INTERNACIONAL
 - EXEMPLES PRÀCTICS

Activitat impartida per Marc Prat

Conducció
Marc Prat

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Places
Inscripció
des. 5, 2019
09:30 - 13:30
Oficina d'Atenció a les Empreses
Roc Boronat, 117
Barcelona, 08018
20
Places

Més informació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l¿apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D¿aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.