Introducció a l'e-commerce internacional

Descripció

Analitzem de manera pràctica els diferents aspectes operatius del funcionament del comerç electrònic a nivell internacional i les diferents implicacions que comporta per a l'empresa, tant si es tracta de vendre productes com serveis en general.

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

Activitat gratuïta

Durada:
Monosessió: 1 sessió de 2 hores
Orientat a:
Per a empreses i persones emprenedores interessades en realitzar activitat internacional i que es plantegin accedir als mercats exteriors via comerç electrònic.
Contingut
El comerç electrònic ha experimentat un creixement espectacular i cada cop són més les empreses que utilitzen aquest canal com a via per accedir als mercats exteriors. Cal valorar no obstant si es tracta d'un canal adequat per a totes les empreses i mercats.

Objectiu general:
Lobjectiu del curs és que l'empresa conegui el funcionament operatiu del comerç electrònic internacional, tant de productes com de serveis, en el marc del comerç exterior en general.

Objectius específics:
Aquesta càpsula té per objectiu realitzar des del punt de vista pràctic una primera aproximació als reptes que planteja el comerç electrònic internacional amb la idea d'ajudar a definir millor l'estratègia internacional de l'empresa i evitar desicions errònies.

Temari:
1.- Introducció
2.- eCommerce de productes.
3.- eCommerce de serveis
4.- Aspectes tècnics, legals i logístics.
5.- Model de negoci B2C i B2B.
6.- Exemples

Activitat impartida per Marc Prat, tècnic del servei d'internacionalització de la Oficina d'Atenció a les Empreses.
Conducció
Marc Prat

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Places
Inscripció
gen. 30, 2020
09:30 - 11:30
Oficina d'Atenció a les Empreses
Roc Boronat, 117
Barcelona, 08018
-
Obertura de la inscripció 15/01/2020 a les 00:00h.

Més informació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a lapartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.