La gestió del marge, el secret del benefici: marge com a generador del benefici

Descripció
Aquesta activitat ens proporciona els conceptes fonamentals perque els empresaris/àries i responsables d¿un negoci o activitat amb o sense ànim de lucre entenguin com funciona econòmicament i comprenguin com generar el benefici econòmic de l¿activitat Monosessió: 1 sessió de 4 hores

Activitat gratuïta

Durada:
Monosessió: 1 sessió de 4 hores
Orientat a:

Dirigit a Empresaris/àries, Gerents, Responsables Comercials PIMES, o responsables de gestió d¿activitats sense ànim de lucre, emprenedors/res.

Contingut

Objectius generals de l¿activitat:
Entendre els conceptes econòmics bàsics d'una activitat empresarial, i comprendre com impacten a la vida i desenvolupament de la activitat, tingui o no ànim de lucre.

Objectius específics de l¿activitat:
- Entendre els mecanismes que fan que una activitat generi benefici
- Saber trobar quin serà el volum de vendes mínim per no perdre diners
- Conèixer el procés econòmic de fixació de preus de venda dels nostres productes o serveis
- Com es connecten la gestió econòmica i la gestió comercial de la nostra activitat

Temari:
- Com es genera el benefici a la nostra activitat ?
- Els eixos de gestió del benefici a la nostra activitat
- El punt mort. Com es calcula i en què ens pot ajudar a avançar
- Com saber si amb un preu de venda es perd o es guanya ? Els diferents enfocaments que hem de tenir en compte per fixar preus
- El marge i la rotació. El rendiment econòmic de l'activitat i la seva fonamental influència en la nostra estratègia al màrqueting i les vendes

Activitat impartida per Sebastià Garcia, Soci-Director de GLOBAL BUSINESS INPUTS EXPERTS (GBIE). Consultoria de millora de Compres, Despeses i Circulant.

Professorat
GARCÍA BASCO, SEBASTIÀ
Conducció
Sebastià Garcia Basco

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
març 11, 2020
15:30 - 19:30
Oficina d'Atenció a les Empreses
Carrer Roc Boronat, 117 - 127,
BARCELONA, 08018
-
-
Obertura de la inscripció 25/02/2020 a les 00:00h.

Més informació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.