Demanda inicial del Servei d'Assessorament de les Convocatòries Impulsem el que fas i Enfortim l'ESS 2020

Descripció
ATENCIÓ: En compliment de les Mesures Organitzatives relacionades amb l'estat d'alarma pel COVID19 que anirem actualitzant en funció de les instruccions municipals i de les autoritats sanitàries, aprovades per la direcció de Barcelona Activa, el servei d'assessorament és realitzarà exclusivament per mitjans telemàtics (telèfon, correu electrònic o eines de videoconferència).

Sol·licita el servei d'assessorament per a les convocatòries de subvencions per a l'impuls socioeconòmic del territori i per a la promoció i el reforç de l'Economia Social i Solidària 2020.

Un cop feta la sol·licitud, t'enviarem un formulari per a concretar la demanda requerida.

ATENCIO! No s'atendran demandes, la resposta de les quals es pugui obtenir en la informació facilitada en les Sessions Informatives que es realitzen en diversos espais de la ciutat.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 0:30 hores
Orientat a:

Qualsevol persona física o jurídica que tingui dubtes sobre la presentació a les convocatòries de subvencions esmentades.

Contingut

Procediment d'inici del servei:

1.- Formalitzar la demanda a través del botó "Vull inscriure'm".

2.- Un cop formalitzada, se us facilitarà, a través de correu electrònic, un formulari per concretar la demanda, que haureu de complimentar.

3.- Tan bon punt rebem resposta al formulari, se us derivarà a l'equip que implementa el Servei d'Assessorament, qui, a través de correu electrònic, es posarà en contacte amb vosaltres per iniciar al Servei.

ATENCIÓ! Cal emplenar el formulari per a poder accedir al Servei d'Assessorament.

ATENCIÓ! En compliment de les Mesures Organitzatives relacionades amb l'estat d'alarma pel COVID19 que anirem actualitzant en funció de les instruccions municipals i de les autoritats sanitàries, aprovades per la direcció de Barcelona Activa, el servei d'assessorament és realitzarà exclusivament pe mitjans telemàtics (telèfon, correu electrònic o eines de videtrucada / videoconferència)

ATENCIÓ! La data que apareix tot seguit, no és la data de l'assessorament sol·licitat. La data i horari us serà facilitat en acabar el procediment d'inici del Servei.

Conducció
Equip del Servei d'Assesorament

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
juny 30, 2020
00:00 - 00:30
Espai extern / Sense espai
-, -,
-, 00000
-
-
Sense places.