Que la COVID no t'aturi! Descobreix com el crowdfunding pot contribuir que la teva iniciativa segueixi endavant Aula Virtual

Descripció
La Covid-19 està provocant que molts projectes de l'ESS es vegin afectats a molts nivells, entre els quals l'econòmic. Des de la Fundació Goteo, volen donar resposta a aquest escenari, facilitant una sessió oberta, amb la voluntat de posar en valor els beneficis del crowdfunding cívic com a alternativa financera, ètica i participativa per l'impuls i continuïtat d'iniciatives amb compromís social.
Durada:
3 hores. Multisessió de 2 sessions.
Orientat a:

La formació es dirigeix a totes aquelles persones i col·lectius que treballen dins l'àmbit de l'Economia Social i Solidària i el cooperativisme, especialment aquelles que es vegin afectades en la seva activitat econòmica habitual per l'impacte de la crisi derivada de la COVID-19.


IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Contingut

Primera sessió: introducció de la plataforma Goteo i del Crowfunding cívic (modalitat que promovem)

Segona sessió: sessió pràctica per aprendre a muntar un projecte i elements per portar-ho a terme amb èxit.

Conducció
Fundació Goteo

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
juny 9, 2020
12:00 - 13:30
juny 11, 2020
12:00 - 13:30
Espai extern / Sense espai
-, -,
-, 00000
Català
20
Places

Més informació

En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard, es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el certificat corresponent.

Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí!
Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat.