Ruta de navegació

ActivitatsDetall

Com tramitar telemàticament: Societats Limitades (curs online)

Descripció
En aquest curs aprendrem a donar d'alta telemàticament una societat limitada a través del Servei de Constitució d'Empreses de Barcelona Activa. La finalitat de la formació és conèixer tots els requisits i procediments dels tràmits.
Orientat a:

Persones emprenedores que hagin decidit constituir telemàticament la seva Societat Mercantil amb Barcelona Activa.


Contingut

Primer, introduirem els conceptes clau del Servei de Constitució d'Empreses i, després, entrarem detingudament a explicar els tràmits que hem de realitzar i la documentació necessària que cal presentar.


El curs s'estructura en tres mòduls:


Mòdul 0 - Presentació.


Mòdul 1 - Introducció a la Constitució de Societats Limitades

En aquest primer mòdul, explicarem detalladament quin és el paper de Barcelona Activa dins del procés de tramitació telemàtica de la societat, destacant els avantatges de fer els tràmits online i aclarint els conceptes clau amb els quals treballarem, com són el punt PAE, la plataforma CIRCE o el DUE.
Per últim, acabarem el mòdul explicant les característiques dels dos tipus de tramitació que es realitza al Servei de Constitució d'Empreses de Barcelona Activa, per tal que puguis triar amb criteri quin et convé més: de manera exprés o per estatuts lliures.
L'objectiu final d'aquest mòdul és proporcionar les eines bàsiques per poder iniciar el procés de constitució de societats limitades.


Mòdul 2 - Característiques i tràmits de les Societats Limitades
En el segon mòdul aprofundirem en els tràmits que realitzarem Barcelona Activa. També analitzarem els tràmits que fem a través dels dos organismes responsables de donar d'alta societats limitades: Hisenda i la Seguretat Social, necessaris per a la seva constitució. Incidirem en aspectes essencials que hem de conèixer com ara: el capital social, el sistema d'organització o quelcom tan primari i fonamental com escollir un nom legal i un nom comercial per a l'empresa.


Finalment, trobarem el formulari i la informació necessària per poder concertar la cita amb el Servei de Constitució de Barcelona Activa i iniciar la tramitació d'alta de la nostra societat limitada.

Conducció
Docent Barcelona Empreses

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Inscripció
Online
1 d’abr., 2024
30 d’abr., 2024
Idioma d'impartició:Català
Online
1 de maig, 2024
31 de maig, 2024
Idioma d'impartició:Català
Obertura de la inscripció 30/04/2024 a les 00:00h.
Online
1 de juny, 2024
30 de juny, 2024
Idioma d'impartició:Català
Obertura de la inscripció 31/05/2024 a les 00:00h.
Online
1 de jul., 2024
31 de jul., 2024
Idioma d'impartició:Català
Obertura de la inscripció 30/06/2024 a les 00:00h.
Online
1 d’ag., 2024
31 d’ag., 2024
Idioma d'impartició:Català
Obertura de la inscripció 31/07/2024 a les 00:00h.
Online
1 de set., 2024
30 de set., 2024
Idioma d'impartició:Català
Obertura de la inscripció 31/08/2024 a les 00:00h.

Més informació

Aquesta activitat online té edició oberta entre el primer i el darrer dia de cada mes. És possible inscriure's encara que ja s'hagi iniciat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.


Per inscriure's a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l aquí.


Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l'activitat abans que acabi l'edició en què s'ha fet la inscripció.


Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma. Al final del curs hi ha un document amb els continguts textuals en castellà.

Informem que estem treballant per millorar el mòdul en castellà d'aquesta activitat, que actualment pot tenir alguns continguts en català.

ActivitatsRelacionades

Propera edició

Online
dl. 01/04/24 - dt. 30/04/24

Activitat gratuïta
Vull inscriure'm →

ActivitatsAnnexos