Ruta de navegació

ActivitatsDetall

Gestió fiscal 2: Societats de capital (SL I SA)

Descripció
Aprèn els conceptes generals sobre fiscalitat aplicada a les societats mercantils. En finalitzar la sessió, coneixeràs els impostos més bàsics d'una societat de capital, les principals obligacions fiscals i retencions que té o tindrà la teva empresa, així com quina fórmula és millor per obtenir un rendiment monetari de l'empresa (nòmines o dividends).
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 3 hores
Orientat a:
Aquesta activitat està dirigida a professionals que volen aprendre conceptes generals de fiscalitat per millorar les seves competències i aplicar-les al seu negoci.
Contingut

Aquesta activitat pot donar resposta a aquelles empreses i persones emprenedores que hauran de realitzar les liquidacions dels diferents impostos, que segurament ho farà la seva gestoria, però hauran d'entendre quina és la naturalesa d'aquests, què es grava i com es calcula. És una manera de poder entendre el què la meva gestoria calcula i com les meves decisions de cada dia poden influir en el càlcul dels diferents impostos que cal assumir.

Objectius generals de l'activitat:

En finalitzar la sessió, cada participant coneixerà els impostos més bàsics d'una societat de capital (S.A. i S.L.), és a dir, Impost de Societats i el l.V.A., així com, les principals obligacions fiscals i retencions que té o tindrà la seva empresa, i reconèixer quina fórmula és millor per a obtenir un rendiment monetari de l'empresa (nòmines o dividends).

Objectius específics de l'activitat:

  • Saber com retirar diners de manera legal de l'empresa.
  • Conèixer les principals obligacions mercantils i fiscals i sensibilitzar al participant de la importància de portar-les al dia.
  • Saber calcular (en l'àmbit introductori) les liquidacions de l'I.V.A.
  • Entendre els trets bàsics de l'I.V.A.
  • Saber calcular (en l'àmbit introductori) la quota anual i els pagaments fraccionats de l'impost de Societats.
  • Entendre els trets bàsics de l'impost de Societats.

Temari complert:

  1.  L'Impost de Societats.
  2. Fiscalitat personal.
  3. Retencions.
  4. I.V.A.
Professorat
FERRER RUBIO, OLGA
Conducció
OLGA FERRER RUBIO

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Aula virtual
30 d’abr., 2024
10:00 - 13:00
Idioma d'impartició:Català
16
Places
Aula virtual
5 de juny, 2024
16:00 - 19:00
Idioma d'impartició:Català
-
Obertura de la inscripció 06/05/2024 a les 00:00h.

Més informació

IMPORTANT: Aquesta activitat es realitza en dos tipus de format: sessió presencial o sessió virtual. Consulta el tipus de cada sessió al calendari del web.

Sessió virtual: les sessions virtuals d'aquesta activitat s'imparteixen en streaming mitjançant la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones registrades rebran l'enllaç per correu electrònic amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard, es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el certificat corresponent.

Sessió presencial: la informació del lloc de realització de la sessió presencial, adreça i aula, la trobareu al web.

En les activitats en format Presencial les persones registrades hauran d'acreditar la seva assistència signant el full d'assistència que trobaran a la recepció de l'equipament corresponent.

ActivitatsRelacionades

Propera edició

Aula virtual
dt. 30/04/24 10:00-13:00

Activitat gratuïta
Vull inscriure'm →

ActivitatsAnnexos