Ruta de navegació

PROGRAMA FORMATIU

Programa per a organitzacions que presten serveis de cures des de l'Economia Social i Solidària 

Des del 2018 Barcelona Activa ha desenvolupat diverses intervencions dirigides a l'impuls i enfortiment de sectors específics com el de les cures. Les formacions parteixen d’una anàlisi de les necessitats de les iniciatives socioempresarials del sector, amb l’objectiu de que aquestes contribueixen al seu enfortiment.

Les accions desenvolupades s'han emmarcat en la Mesura de Govern per una Democratització de la Cura (2017-2020) i en l’Estratègia d’Economia Social i Solidària 2030, i aquestes han anat orientades a l'anàlisi i desenvolupament d'elements de sostenibilitat i models de negoci i al foment de la intercooperació en el sector. Amb aquest motiu, es creava el programa Activem les CurESS

Emmarcat dins aquest programa, la Direcció d’Economia Social i Cooperatives de Barcelona Activa ofereix formacions per enfortir aquelles empreses i entitats i també projectes emprenedors del sector. 

Alguns dels itineraris formatius realitzats anteriorment s’han enfocat en treballar aspectes clau en el desenvolupament d’iniciatives socioempresarials en aquest sector, com ara la viabilitat i l’estratègia, la planificació comercial, o aprofundint en models de gestió de les mateixes iniciatives. 

D’una altra banda, la necessitat de millorar la comunicació de les organitzacions va propiciar la programació de diversos tallers sobre eines comunicatives i estratègies de màrqueting digital. Tallers que es van realitzar de manera semi-presencial. 

Durant els propers mesos, actualitzarem la web amb les formacions programades. 

Per a més informació, escriviu a assessoramentsectors@barcelonactiva.cat.