PROGRAMA DE TRANSMISSIÓ EMPRESARIAL ALS BARRIS

Barcelona Activa, en col·laboració amb el Centre de Reempresa de Catalunya, posa en marxa aquest programa que té com a finalitat facilitar la transmissió de petits comerços i negocis de proximitat en els barris de Barcelona per evitar el seu tancament per motius de jubilació, canvi de domicili o qualsevol altre motiu personal dels seus propietaris.

Si tens un petit comerç o un petit negoci i el vols cedir, un equip de consultors experts t'ajudaran en la valoració del teu negoci i l'elaboració de l'oferta de cesió, així com en la cerca de compradors potencials, la negociació i la formalització de la transmissió.

Clica aquí si estàs pensant vendre el teu negoci

Si ets un emprenedor interessat en continuar amb un negoci ja existent, un equip de consultors experts t'ajudaran en la cerca d'empreses, l'estudi i la planificació de l'operació, la cerca de finançament, la transferència de coneixement sobre la gestió del negoci per part del cedent, així com la formalització de la transmissió.

Clica aquí si estàs pensant en emprendre però no vols començar des de zero

Aquest programa té com a finalitat acompanyar com a mínim 100 processos de trasnmissió de comerços i petits negocis, en col·laboració amb agents que promouen l'activitat econòmica i social dels diversos territoris de Barcelona, amb la finalitat de preservar el dinamisme comercial, econòmic i social dels barris de la ciutat.

 

"Aquest programa està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Operació 1: Millora del teixit econòmic empresarial de la ciutat i Actuació FEDER 1.1 Programes d'acompanyament per la millora de la competitivitat empresarial."