PROGRAMA DE TRANSMISSIÓ PEL CREIXEMENT EMPRESARIAL - SUPORT A LES PERSONES EMPRENEDORES

Acompanyament a les persones emprenedores que vulguin adquirir un negoci en funcionament

T'AGRADARIA EMPRENDRE, PERÒ NO VOLS COMENÇAR DES DE ZERO?

Has decidit emprendre, però no tens clar quins tipus de negoci posar en marxa? Sabies que tens més possibilitats de supervivència si adquireixes un negoci en funcionament que si l'inicies des de zero?

Si vols esdevenir el teu propi o la teva pròpia cap i convertir-te en una persona emprenedora, al Programa de Transmissió pel Creixement Empresarial de Barcelona Activa t'ajudarem a estudiar el teu perfil per identificar quines empreses a la venda poden ser una oportunitat de futur per a tu.

DESCRIPCIÓ DEL SERVEI

El nostre equip expert t'assessorarà de forma personalitzada en les diferents etapes del procés de compra d'un negoci. T'oferim:

  • Suport en la definició de l'empresa objectiu
  • Accés al marketplace de compravenda d'empreses amb centenars d'empreses en cessió
  • Suport en l'elaboració d’un pla de continuïtat i de millora i creixement de l'empresa a adquirir
  • Suport en la cerca de fiançament
  • Assessorament expert i personalitzat durant totes les etapes del procés de transmissió: des de la negociació fins a l'acord i la formalització de l’operació
  • Redacció i assessorament en l'elaboració de la documentació necessària

En el cas de formalitzar l’adquisició d’un negoci a través del programa, també podràs gaudir d’assessorament i acompanyament durant els sis mesos posteriors a l’adquisició per implementar el pla de continuïtat i creixement de l’activitat empresarial de l’empresa adquirida.

SOL·LICITA EL SERVEI

Si vols donar continuïtat a una empresa ja existent, posa't en contacte amb nosaltres i comencem!

Pots sol·licitar el servei a través del formulari de "Demana de servei".

“Aquest programa està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Operació 1: Millora del teixit econòmic empresarial de la ciutat i Actuació FEDER 1.1 Programes d’acompanyament per a la millora de la competitivitat empresarials”.