Programa de transmissió empresarial - Suport per a Empreses

Acompanyament a empresaris/àries i persones autònomes que vulguin fer créixer el seu negoci adquirint una empresa en funcionament

T'AGRADARIA FER CRÉXER LA TEVA EMPRESA?

Vols fer créixer la teva empresa i t’interessa valorar la possibilitat d’adquirir una empresa en funcionament com a alternativa a una estratègia de creixement orgànic?
Saps que l’adquisició d’una altra empresa és una via més ràpida de creixement que permet disposar de manera immediata de les noves inversions i redueix els riscos del creixement?

Si vols adquirir una empresa per fer créixer el teu negoci, al Programa de Transmissió pel Creixement Empresarial de Barcelona Activa valorem amb tu el perfil i trajectòria de la teva empresa per tal de determinar les característiques de l’empresa que et pot interessar adquirir. A partir d'aquesta anàlisi, l’equip expert del programa cercarà empreses en cessió o venda que puguin ser del teu interès.

Descripció del servei

El nostre equip expert t'assessorarà de forma personalitzada en les diferents etapes del procés de compra d'un negoci. T'oferim:

  • Suport en la definició de l'empresa objectiu
  • Accés al marketplace de compravenda d'empreses amb centenars d'empreses en cessió
  • Suport en l'elaboració d’un pla de creixement de l'empresa a través de la integració de l’activitat adquirida
  • Suport en la cerca de finançament
  • Assessorament expert i personalitzat durant totes les etapes del procés de transmissió: des de la negociació a l'acord i la formalització de l’operació
  • Redacció i assessorament en l'elaboració de la documentació necessària

En el cas de formalitzar l’adquisició d’un negoci a través del programa, també podràs gaudir d’assessorament i acompanyament durant els sis mesos posteriors a l’adquisició per posar em marxa el pla de creixement de la teva empresa.

Sol·licita el servei

Pots sol·licitar el servei a través del formulari de "Demana de servei".

"Aquest programa està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Operació 1: Millora del teixit econòmic empresarial de la ciutat i Actuació FEDER 1.1 Programes d’acompanyament per a la millora de la competitivitat empresarials”