Ets una PIME i vols innovar però no saps com? Vols inspirar-te, formar-te i posar-te al dia per poder innovar a la teva empresa?

A Barcelona Activa pensem que la innovació és cosa de tots i totes, i que és possible fer-la si es tenen els recursos adequats i una bona estratègia.

És per això, que treballem amb la missió de promoure la innovació empresarial com a font de competitivitat econòmica i generació d’ocupació de qualitat, per ajudar que les empreses de la nostra ciutat tinguin més eines per innovar i ho puguin fer amb més impacte per posicionar-se al mercat.

CONNECTIO

Innodiàlegs

CONNECTIO és la plataforma empresarial d’innovació oberta de Barcelona Activa que té la missió de connectar oportunitats d’innovació oberta amb les empreses de l’ecosistema que hi poden oferir solucions.

Amb CONNECTIO, Barcelona Activa vol dinamitzar i promoure la innovació oberta entre les empreses de Barcelona i augmentar-ne el seu impacte i visibilitat.

Aquí

Serveis i projectes

Barcelona Deep Tech Node

Servei de preacceleració que acompanya a projectes emprenedors d’alt impacte tecnològic.

Més informació

UXLab

Servei de conceptualització i millora de la usabilitat de productes i serveis, ja siguin físics o digitals.

Més informació

Assessorament per a la innovació

Assessorament estratègic i acompanyament per a PIMES que vulguin iniciar-se en la innovació, cercar noves oportunitats o integrar tècniques de creativitat

Més informació

Programes per innovar

Dades d'innovació

4a

Barcelona, quarta ciutat més innovadora d’Europa (font: Índex Nature Science City, 2020)

6a

Barcelona, sisena ciutat amb més activitat innovadora i presència d’start-ups d’Europa (font: MWCapital, 2019)

4a

Barcelona, 4a ciutat més atractiva per a la inversió estrangera en R+D del món (font: Global Cities Investment Monitor, KPMG, 2019)

Testimonials

A Barcelona Activa treballem per a què el teixit empresarial i la cultura innovadora creixi i sigui cada cop més una realitat i un motor de canvi econòmic i social. Ells i elles ja han innovat, i tu a què esperes?