Ruta de navegació

ASSESSORAMENT PER L'ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA

Servei d'Assessorament en Economia Social i Solidària (SAESS)

Oferim un servei d'assessorament personalitzat per l'ESS enfocat a acompanyar-vos en els vostres dubtes i necessitats de desenvolupament socioempresarial i organitzatiu.

El servei va dirigit a organitzacions i projectes de l'ESS amb impacte social positiu que posen les necessitats de les persones com a prioritat, que treballen amb valors participatius i que siguin o vulguin esdevenir formes jurídiques amb governança col·lectiva.

Comptareu amb una persona assessora per a la vostra iniciativa i a més, segons el que necessiteu, acompanyament expert en: finançament, digitalització, màrqueting i comunicació, models de gestió, organització interna (resolució de conflictes, cures de l'equip, etc.), organització del treball i les tasques, ajudes econòmiques, informació jurídica i fiscal i molt més!  

NOVETATS

  • Vies de contacte més àgils. Per tal d'adaptar-nos a la situació de tothom, oferim la possibilitat de rebre assessorament virtual, consulta telefònica o atenció presencial (amb cita prèvia), segons les vostres necessitats i preferències.
  • Equip ampliat. Hem incorporat a l'equip persones assessores especialitzades en ESS i en diverses àrees i sectors. Professionals que et guiaran per tal de buscar i sol·licitar finançament, en dubtes fiscals, especialistes en màrqueting i digitalització, com tenir cura de l'equip i molt més.
  • Tutores. Que t'acompanyaran sigui per resoldre dubtes puntuals o per dissenyar un itinerari d'assessorament per assolir els vostres objectius.  

Com sol·licitar el servei

Si esteu en la fase inicial del projecte demana cita aquí.

Si sou una empresa o entitat ja en funcionament podeu sol·licitar el servei a través del formulari "Demana el servei" que trobaràs a continuació. Crea un usuari i selecciona l'opció "Servei d'Assessorament en Economia Social i Solidària" en el desplegable. 

Un cop demaneu el servei us trucarem per assegurar que el tipus d'assessorament que necessiteu és l'especialitzat en Economia Social i Solidària i per concertar una primera reunió de diagnosi on ens expliqueu les vostres necessitats.  A continuació, s’establirà un pla de treball per assolir els vostres objectius amb els acompanyaments experts i formacions que siguin necessàries. Les reunions s'atendran tant en format virtual com presencial

Si tens dubtes contacta amb nosaltres a través del correu innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat.