Ruta de navegació

COMERÇ A PUNT

Ens apropem al teu comerç per assessorar-te

Vols millorar el teu comerç? Amb el programa Comerç a punt tindràs a la teva disposició assessorament expert per organitzar millor la teva tresoreria o demanar finançament, desenvolupar noves fórmules per augmentar les vendes o redreçar el teu negoci, entre d’altres.

L’assessoria t’ofereix fins a 12 hores d’acompanyament, és totalment gratuïta i les persones expertes s’adaptaran a les teves necessitats: les visites poden ser presencials o telemàtiques i podràs escollir els dies i les hores que més et convinguin.

Com és l’itinerari d’assessoraments?

  1. Detectem les necessitats del teu comerç: la persona assessora es veurà amb tu per saber què necessites i quines són les teves expectatives.
  2. Elaborem conjuntament un pla d’acció adaptat a tu: després d’aquesta primera trobada, s’elaborarà un pla d’acció on se’t suggeriran mesures per implementar al teu comerç, segons les teves necessitats i per assolir els teus objectius.
  3. Implementació i seguiment: la persona assessora t’anirà acompanyant a mesura que vagis implementant les diverses accions suggerides mitjançant trobades, i li podràs exposar els dubtes que tinguis o obtenir assessorament sobre més temes.

Vols que comencem? Fes clic a “demana el servei”!

L'assessorament que estic rebent a través del programa Comerç a punt m'ajuda a veure des d'una altra perspectiva el meu negoci i plantejar-me la necessitat de la digitalització i l'evolució a un nivell més enfocat al futur i a altres generacions fora del meu target actual.
Àngels Martínez - El Taller de l'Àngels
"Moltes gràcies a Barcelona Activa per aquest programa, l’ajuda rebuda ha estat una aportació objectiva, amb perspectiva i professional, que et dona suport en la construcció d’una visió a mitjà i llarg termini del teu negoci i aporta inputs per a la presa de decisions."
José Luis Clotet Roma - La Bodegueta de Sant Andreu
"He tingut l’oportunitat i la sort de poder participar en el programa Comerç a punt. Es tracta d'un assessorament individualitzat amb tracte professional i personalitzat, que tanta falta ens fa als autònoms i pimes perquè ens dona la possibilitat de millorar en aquells aspectes que necessitem, siguin del caire que siguin. Si posem en pràctica tot allò aprés, serà molt més fàcil aconseguir l'èxit. Gràcies!"
Gustavo Castronuño - Centre d’entrenament personal y rehabilitació Activa’m