Ruta de navegació

ActivitatsDetall

Subvencions I. Estratègies de finançament públic per a entitats de l'ESS (NOU ITINERARI!)

Descripció
Quina estratègia segueixes per cercar finançament per als teus projectes? En aquesta formació pràctica t'ensenyarem eines i metodologies per tal de trobar el finançament públic que més s'adeqüi a les necessitats del vostre projecte. A través de continguts teòrics i exemples pràctics, adquiriràs les competències necessàries per enfocar la cerca de finançament i conèixer les diferents tipologies d'agents implicats, fent èmfasi en aquells agents claus proveïdors de finançament públic.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 3 hores
Orientat a:

Adreçat a entitats i organitzacions de l'ESS.

Aquesta activitat pertany al NOU itinerari de subvencions adreçat a entitats i organitzacions d'ESS:

- Subvencions (I) Estratègies de Finançament Públic per a Entitats de l'Economia Social i Cooperatives
- Subvencions (II) Estratègies per a la Presentació i Gestió de Subvencions per a Cooperatives i Entitats de l'Economia Social
- Subvencions (III) Estratègies per a la Justificació de subvencions per a Cooperatives i Entitats de l'Economia Social
- Subvencions (IV) Estratègies per a la Presentació i Gestió de Subvencions a Fons Europeus per a Cooperatives i Entitats de l'Economia Social

Contingut

Aquelles persones que participin en la totalitat de les activitats que conformen aquest itinerari, s'oferirà la possibilitat de participar en una sessió pràctica amb l'objectiu de resoldre dubtes i aclarir conceptes. La durada d'aquestes tutories anirà en funció de les demandes del grup que es conformi. Ens posarem en contacte directament amb totes les persones que facin la totalitat de l'itinerari.

Temari complet:

- Què són i quines tipologies de finançament públic existeixen?

- Principals agents implicats i programes de finançament públic d'àmbit municipal, autonòmic, estatal i europeu

- Altres alternatives de finançament públic (fons d'inversió, avals...)

- Estratègies per a la preparació de projectes competitius

Conducció
Tandem

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Sessió presencial
16 de set., 2024
15:30 - 18:30
Ca n'Andalet/InnoBA, Passatge Andalet, 11, (Horta-Guinardó) BARCELONA
Idioma d'impartició:Català
17
Places
Aula virtual
3 d’oct., 2024
15:00 - 18:00
Idioma d'impartició:Català
23
Places

Més informació

L'activitat es realitzarà en l'idioma indicat per a cada sessió.
Recordeu que podeu gestionar la vostra inscripció (donar-se de baixa, obtenir un certificat de participació,....) des de l'apartat d' Activitats de l'Espai personal.
Per a més informació o si tens alguna necessitat especial i requereixes de suport per seguir l'activitat escriu-nos a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.
Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí!
En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a assistides a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 15 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard, es comptabilitzaran com a no assistides i no se'ls generarà el certificat corresponent.