Ruta de navegació

SERVEI de CONSTITUCIÓ D'EMPRESES

Suport en totes les fases i tràmits necessaris per a la constitució d'una societat mercantil i altes d'activitat empresarial.

Crear una empresa pot convertir-se en un procés complicat, lent i ple de conceptes administratius complexos. A l’OAE estem al teu costat per fer que aquest primer pas sigui més senzill i només hagis de preocupar-te de tirar endavant el teu negoci.

Detall del servei

A través del Servei de Constitució d’Empreses de l'OAE, obtindràs informació, assessorament i tramitació telemàtica per constituir la teva societat mercantil (societat limitada) i t’ajudarem a què et donis d’alta com a persona autònoma (empresari/a individual).

Des de l’any 2008 hem donat suport a la constitució de més de 6.000 empreses

Requisits

Per accedir al Servei de constitució d’empreses cal assistir prèviament a una de les següents activitats preparatòries, segons el tipus d'empresa que es vulgui constituir. Les edicions presencials i d'aula virtual son impartides per una persona experta amb interacció amb els participants, ja sigui presencialment o en virtualment. Les edicions online en format mooc son cursos gravats, per realitzar quan tu vulguis.

Les activitats tenen una durada de dues hores. Inscriu-te a la propera sessió a través d'aquests enllaços:

PROGRAMA DE GESTORIES COL·LABORADORES AMB BARCELONA ACTIVA

Barcelona Activa ha signat un acord amb el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya pel qual s’ha creat el programa “Gestoria Col·laboradora amb Barcelona Activa”.

En el marc d’aquest programa les empreses que s’acaben de constituir disposen d’un índex de Gestors Administratius especialitzats perquè puguin trobar el que millor s’adapta a les seves necessitats.

Les gestories adherides a aquest programa ofereixen un descompte en l’assessorament integral a empreses (fiscal, laboral, mercantil, etc.) necessari per tirar endavant la seva activitat.

Partners

FORMACIÓ RELACIONADA

Publicador de continguts