Ruta de navegació

INDÚSTRIES CREATIVES I CULTURALS

Barcelona és el pol central de les activitats creatives a Catalunya. L’audiovisual, la moda, el disseny, l’arquitectura, la restauració, les aplicacions informàtiques per al món de la comunicació i les arts visuals que creen nous escenaris estètics a través de les noves tecnologies configuren l’extens món de les indústries creatives.

Barcelona ocupa una posició rellevant en els mercats internacionals de la cultura i la creativitat, el que provoca l’atracció d’inversions estrangeres. Igualment, el patrimoni cultural i el dinamisme creatiu de la ciutat constitueixen, sens dubte, elements clau que han contribuït a convertir aquest territori en una de les destinacions més importants del món de la indústria creativa i cultural.

Des de Barcelona Activa volem activar la indústria creativa de la ciutat, i convertir el DHUB en l’espai emblemàtic que la dinamitza i la promou. El DHUB és un centre d’inspiració, trobada i acollida per a la comunitat del disseny local, un referent per a empreses i professionals i un punt de suport a la innovació en indústries creatives.

INSTITUCIONS I ENLLAÇOS D’INTERÈS

PROGRAMES SECTORIALS

SERVEI D'ASSESSORAMENT EN GESTIÓ I ESTRATÈGIA EMPRESARIAL

Si busques assessorament per la millora de la teva activitat, consulta el Servei d'assessorament en gestió i estratègia empresarial. Aquest servei està adreçat a petites empreses i persones treballadores autònomes de la ciutat de Barcelona que necessitin orientació i recolzament en la millora de la seva activitat, ja sigui en aspectes concrets de la gestió empresarial, o ja sigui perquè estiguin interessades en processos més generals de reflexió estratègica.