Ruta de navegació

Tots els testimonis

Publicador de continguts

La Sílvia, del Servei de Localització de Barcelona Activa, ens ha proporcionat un munt de possibilitats per a la nostra nova oficina, adaptant-se ràpidament als nostres canvis de requeriments i necessitats. Això ens ha permès de conèixer bé la situació del mercat immobiliari a la ciutat i hem pogut identificar amb seguretat (i aprofitar-la!) una bona oportunitat quan l’hem trobada.

Gràcies al servei de localització, hem trobat les oficines que més s'adeqüen a les nostres necessitats. 

Barcelona Activa’s location service showed us why Barcelona is at the forefront of innovation and entrepreneurship in Europe. In one day, they solved our need for space to expand our operations in this city.

Gràcies al Servei de Localització de Barcelona Activa, l'ubicació de la nostra empresa s'ha fet realitat.
Vam aconseguir un despatx a unes oficines emblemàtiques de la ciutat, a través d'aquest servei.
Gràcies al Servei de Localització i al equip de Barcelona Activa, hem pogut obrir la nostra seu a Espanya i trobar l’espai perfecte per la nostra nova oficina a Barcelona : Ubicada al mateix 22@!
Gràcies a l’ajut del Servei de Barcelona Activa, hem aconseguit l’espai d’oficina adequat a les nostres necessitats, per establir-nos a Barcelona, com part del nostre programa d’ampliació internacional.
Molt bona feina del Servei de Localització de Barcelona Activa i la seva gent. Ens van ajudar a trobar la nostra ubicació que és immillorable al Parc Tecnològic, gràcies per tot.
El Servei de localització de Barcelona Activa, ens ha permès trobar les nostres noves oficines de manera molt eficient. Ens han fet costat en tot el procés i hem optat finalment per un Coworking que s’ajusta perfectament a les nostres necessitats, Gràcies!.
El Servei de Localització Empresarial de Barcelona Activa, ens va ajudar durant tot el procés de cerca, escoltant activament les nostres necessitats i fent un seguiment constant de la nostra situació. Molt professionals i molt eficients, 100% recomanable.
Gràcies a l’acompanyament del Servei de Localització, hem pogut trobar un espai agradable per treballar i adequat a les nostres necessitats de creixement.
L'experiència ha estat més que positiva, hem pogut optimitzar els procediments interns de l'empresa, aprendre molt de comptabilitat, posar en marxa un pla de seguiment i optimització de la tresoreria, trobar noves oportunitats comercials i definir les millors estratègies per aprofitar-les.
Amb l’ajuda del Servei de Localització de Barcelona Activa, vam aconseguir trobar les oficines que estàvem buscant. Estem molt agraïts del servei prestat.
Gràcies al Servei de Localització de Barcelona Activa, hem optimitzat els temps, en la cerca d’un espai per la nostra oficina a Barcelona.

Sóc autònom i tinc la meva pròpia emprenedoria de rutes culturals per Barcelona. Barcelona Activa està fent un seguiment excel·lent del meu negoci: des de la potenciació en les xarxes socials fins a la gestió i estratègies de venda. El seu treball no només és millorar la part estadística i augmentar la facturació, o com reconstruir el meu treball en els nous i complexos escenaris, sinó que amb molta senzillesa, empatia i criteri aconsegueixen reforçar el autoestima per poder tirar-los endavant.

Necessitàvem un espai per començar les activitats de formació amb unes necessitats immediates de l’ordre de 250 m2 i amb els permisos corresponents per començar a molt curt termini. Havíem visitat diferents locals adients, però sempre fallava el tema de permisos. El Servei de localització Empresarial, ens va oferir tres possibilitats que s’ajustaven a les necessitats i vam poder començar en la data prevista. Magnífic servei i espero que tornem a utilitzar-lo en la propera ampliació.

Sóc autònoma i el dia a dia no sempre em deixa espai per plantejar-me estratègies eficaces ni per observar amb més objectivitat la rendibilitat de les meves actuacions. L'assessorament de Barcelona Activa Empreses ha suposat per mi un recolzament molt important per donar un impuls a la meva empresa. He pogut posar en marxa un pla estratègic i definir un full de ruta, replantejant els meus objectius, prioritzant les accions més rellevants i trobant noves oportunitats de negoci.

Ha estat una experiència fantàstica. Des del primer moment, les nostres assessores han sabut posar-se a la nostra pell i entendre el que volíem aconseguir. Han fet un seguiment proper i continua, sense mai defugir les preguntes difícils que ens havíem de fer. Realment, sentíem que desitjaven tant com nosaltres que el nostre projecte tingui èxit. Estem molt agraïts per la seva col·laboració.
El Servei de Localització de Barcelona Activa ens ha estat de gran vàlua per a la ràpida ubicació del centre de desenvolupament de Bigfinite a Barcelona.

Per a mi ha estat una de les millors decisions que he pres mai, he après tant amb l'assessorament que m'han donat !! A més d'aportar nous coneixements a nivells econòmics. També tota la feina que han fet amb mi en xarxes socials, per aprendre tècniques de comunicació i millorar el meu negoci. És un suport molt gran a nivell emocional i una porta oberta a poder aprendre coses noves per millorar el meu negoci. No ho hagués aconseguit sense l'assessorament.

Pàgina 1 de 4
— 20 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 20 de 70 resultats.