Com escollir la forma jurídica del teu negoci (Curs Online)

Descripció
Aprèn quina es la millor forma jurídica per al teu negoci
Contingut

Et donem la benvinguda a Barcelona Activa!
Crear una nova empresa és un projecte engrescador per a les persones emprenedores, però també pot generar molta inquietud per la quantitat de tràmits que s¿han de fer, on s¿ha d¿anar, amb qui s¿ha de parlar, quants mesos triga la paperassa i un llarg etcètera.
En aquest curs aprendrem una de les tasques més importants per crear un nou negoci: definir-ne la forma jurídica.
És comú sentir que algú és una persona autònoma o que una empresa és S.L, però què vol dir i quines característiques té cadascuna?
Com puc saber quina és la millor forma jurídica per al meu negoci? Quina s¿adequa més a la meva idea de projecte? Aquestes són algunes de les preguntes que resoldrem al llarg d¿aquest curs.
Comencem? Som-hi!

Conducció
Docent Barcelona Activa

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Inscripció
Online
abr. 1, 2021
abr. 30, 2021
Català

Més informació

>> Aquesta activitat online té edició oberta entre l'u i el darrer dia de cada mes. És possible inscriure's encara que ja s'hagi iniciat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.
>> Per inscriure's a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l aquí.
>> Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l'activitat abans que acabi l'edició en què s'ha fet la inscripció.
>> Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma. Al final del curs hi ha un document amb els continguts textuals en castellà.